Nieuws

De volgende Open Wervendag vindt plaats op zondag 22 mei!

De volgende Open Wervendag vindt plaats op zondag 22 mei 2016!

Bedrijven kunnen zich hier inschrijven.

OWD Bijgeknipt

Uitreiking iPhone6 op De Krook

Gisteren trokken wij helm en werfschoenen aan om de prijs voor de fotowedstrijd uit te reiken op de werf De Krook in Gent. Een mooi verjaardagscadeau voor winnares Michelle Pyfferoen, want zij was toevallig jarig! 

F3033296

Heel wat persbelangstelling voor OWD 2015

Deze geslaagde negende editie van Open Wervendag is ook de pers niet ontgaan. Zowel op radio en tv als in de geschreven pers werd verslag gedaan van deze geslaagde dag.

Zo maakte Scholen van Morgen deze leuke aftermovie voor de 8 deelnemende scholen en kwam Open Wervendag aan bod op heel wat nieuwszenders.

Tevredenheidsenquête

Om de volgende en 10de editie van Open Wervendag in 2016 nog beter te kunnen voorbereiden, vragen wij alle bedrijven die dit jaar deelnamen onze tevredenheidsenquête in te vullen over de afgelopen editie van Open Wervendag.

De antwoorden zullen een rol spelen bij de beslissing over de datum van de volgende editie, die binnenkort wordt bekendgemaakt!

Winnaar wedstrijd OWD gebaar

De winnaar van de wedstrijd "Doe het OWD gebaar" is gekend!

Er werden heel wat leuke foto's gepost waaruit een gelukkige winnaar werd gekozen. Proficiat Michelle Pyfferoen!

Michelle Pyfferoen - De Krook

Bedankt aan alle aanwezigen en deelnemers!

De Confederatie Bouw bedankt alle bezoekers voor hun talrijke aanwezigheid.
Natuurlijk ook bedankt aan alle bouwbedrijven die het onderste uit de kan haalden om iedereen een schitterende dag te bezorgen!

De reacties die wij binnenkrijgen, spreken voor zich:

"Echt onder de indruk!"
 ...

75.000 bezoekers op negende editie Open Wervendag

Ondanks de regen trok de 9e editie van Open Wervendag ruim 75.000 geïnteresseerde bezoekers!

Woningen die worden na-geïsoleerd, energieneutrale huizen, assistentiewoningen, eigentijdse luxe-appartementen, het kon de bezoekers ook dit jaar boeien. Zij konden met veel aandacht de talrijke grote, bijzondere en kleinere werven ontdekken. 

Doe het OWD gebaar!

Neem een originele foto, post hem op onze Facebookpagina, op je Instagramaccount of op Twitter met de hashtag #‎owd2015 en maak kans op een iPhone 6!

 

De hekken gaan open van 10u tot 17u

Op 31 mei 2015 nodigen heel wat bedrijven u uit om hun werven van 10u tot 17u bezoeken. U hoeft zich niet vooraf in te schrijven.

 

 

Open Wervendag als ideale break voor blokkende studenten

Heb je even nood aan een inspirerende break tijdens de blok? Las op zondag 31 mei een blokpauze in en breng een inspirerend bezoekje aan een werf in jouw studentenbuurt!

 

Leefkwaliteit centraal

Wonen, werken, zorg en ontspanning moet groen, duurzaam, kwalitatief, comfortabel en toegankelijk zijn.

Dat dit allemaal wel degelijk kan, ontdekt u op Open Wervendag . Want alle projecten vertalen hoe onze omgeving er morgen uitziet. Hoe wij morgen zullen leven en wonen.

Indrukwekkende woon- en kantoorgebouwen, bruggen, tunnels, sluizen, ziekenhuizen en zorginstellingen, cultuur-en recreatie, administratieve centra, windmolenparken, sluizen....

De leefkwaliteit van morgen staat centraal in wat er voor u vandaag wordt gebouwd. Dit mag u zondag 31 mei niet missen.

Nog 2 weken en dan is het weer Open Wervendag

 Alle bouwbedrijven zitten in volle voorbereiding om op zondag 31 mei de bezoekers gasten te ontvangen op hun prachtige bouwplaatsen.

Er wacht de bezoekers aan Open Wervendag dan niet enkel een gastvrij onthaal maar ook rondleidingen met uitleg over het project, de manier waarop gebouwd wordt, de gebruikte innovatieve technieken.

U moet dit gezien hebben om het te geloven.

Kijk uw ogen uit op zondag 31 mei van 10 tot 17u.

Inschrijven is niet vereist, op tijd zijn wel...