Nieuws

Doe het OWD gebaar!

Neem NU al een originele foto, post hem op onze Facebookpagina, op je Instagramaccount of op Twitter met de hashtag #‎owd2015 en maak kans op een smartphone!

 

De hekken gaan open van 10u tot 17u

Op 31 mei 2015 nodigen heel wat bedrijven u uit om hun werven van 10u tot 17u bezoeken. U hoeft zich niet vooraf in te schrijven.

 

 

Open Wervendag als ideale break voor blokkende studenten

Heb je even nood aan een inspirerende break tijdens de blok? Las op zondag 31 mei een blokpauze in en breng een inspirerend bezoekje aan een werf in jouw studentenbuurt!

 

Leefkwaliteit centraal

Wonen, werken, zorg en ontspanning moet groen, duurzaam, kwalitatief, comfortabel en toegankelijk zijn.

Dat dit allemaal wel degelijk kan, ontdekt u op Open Wervendag . Want alle projecten vertalen hoe onze omgeving er morgen uitziet. Hoe wij morgen zullen leven en wonen.

Indrukwekkende woon- en kantoorgebouwen, bruggen, tunnels, sluizen, ziekenhuizen en zorginstellingen, cultuur-en recreatie, administratieve centra, windmolenparken, sluizen....

De leefkwaliteit van morgen staat centraal in wat er voor u vandaag wordt gebouwd. Dit mag u zondag 31 mei niet missen.

Nog 2 weken en dan is het weer Open Wervendag

Alle bouwbedrijven zitten in volle voorbereiding om op zondag 31 mei de bezoekers gasten te ontvangen op hun prachtige bouwplaatsen.

Er wacht de bezoekers aan Open Wervendag dan niet enkel een gastvrij onthaal maar ook rondleidingen met uitleg over het project, de manier waarop gebouwd wordt, de gebruikte innovatieve technieken.

U moet dit gezien hebben om het te geloven.

Kijk uw ogen uit op zondag 31 mei van 10 tot 17u.

Inschrijven is niet vereist, op tijd zijn wel...